Als je het besluit hebt gemaakt dat je wilt gaan verhuizen, dan komen daar veel extra kosten bij kijken. Wat kost het nou eigenlijk om te verhuizen? Welke kosten komen er allemaal bij kijken?

Kosten voor de oude en nieuwe woning

Het is mogelijk je te maken krijgt met extra kosten in je oude woning. Dit merk je vooral bij mensen die huren. In een huurcontract kan namelijk staan dat je bepaalde dingen in de oude staat moet terugbrengen, dus dit kan je aardig wat geld kosten. Ook staat er in sommige huurcontracten dat de muren mooi wit moeten zijn. Heb je dit niet, dan moet je de muren nog verven. Natuurlijk krijg je ook te maken met veel extra kosten als je eenmaal in je nieuwe woning zit. Vaak moet er nog het één en ander gerepareerd op geverfd worden. Ook wil je misschien nieuwe meubels aanschaffen.

De prijs van verhuis bedrijven

Veel mensen rijden zelf op en neer als ze gaan verhuizen, maar dit is niet altijd mogelijk. In dat geval kun je kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen. De kosten hiervan zijn erg afhankelijk van het werk dat het verhuisbedrijf heeft. Hoeveel spullen moeten er worden verhuisd? Hoe ver moet het bedrijf rijden? Hoe is de toegankelijkheid van de woningen? Woon je in een flat? Al deze punten zijn belangrijk voor het bepalen van de prijs. Doorgaans kun je rekenen op een bedrag dat tussen de 1.000 en de 1.500 euro zit. Je kunt bij verschillende verhuisbedrijven een offerte aanvragen, zodat je weet hoeveel geld je ongeveer kwijt bent. Eventueel moet je ook extra spullen verzekeren, voor het geval je te maken krijg met schade. Dit kost natuurlijk ook meer geld.

Geld lenen

Een Geldlening hebt u natuurlijk nodig wanneer u een onderkomen wilt kopen. Leest u op deze pagina meer daarover.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.