Je kunt een heel verhuisbedrijf inhuren, met verhuiswagen en verhuizers in één. Toch wil niet iedereen dit. Veel mensen verhuizen liever alles helemaal zelf. In zo’n geval kan men bijvoorbeeld een verhuiswagen huren.

Wat voor een verhuiswagens kan men huren?

Er zijn allerlei verhuiswagens die je kunt huren. Je kunt bijvoorbeeld verhuisauto’s, bestelauto’s en zelfs grotere vrachtwagens huren. Er zijn veel bedrijven waar je terecht kunt om een auto te huren. Er zijn bedrijven die zich specialiseren in echte verhuiswagens, maar je kunt ook naar autoverhuur bedrijven gaan, aangezien ze hier ook vaak wel verhuisbusjes te huur hebben. Bedenk vooraf goed hoeveel spullen je wilt vervoeren, zodat de wagen niet te klein, maar ook zeker niet veel te groot is. Houd er ook rekening mee dat je voor sommige wagens een speciaal rijbewijs moet hebben om erin te mogen rijden. Een vrachtwagen huren kan dus alleen als je hier ook een bevoegd rijbewijs voor hebt. Hebt u dit niet? Vraag dan een van uw vrienden of familie.

Wat krijgt men naast de verhuisauto nog meer?

Als je een verhuisauto huurt, kun je er soms ook leuke extra’s bij krijgen. Bij sommige bedrijven krijg je al wat benzine, voor bijvoorbeeld 100 kilometer rijden. Handig dus, want dit scheelt in de kosten. Bij andere bedrijven kun je ook steekwagens krijgen of een verhuislift. Soms hoef je niets te betalen voor deze extra dingen. In andere gevallen kun je de extra’s met aantrekkelijke kortingen krijgen. Soms zijn er ook speciale acties, waarbij ze mensen proberen te lokken om bij hen een verhuisauto of bestelbusje te huren. Dit kan voor jou lekker voordelig zijn. Je krijgt dan namelijk leuke kortingen of extra’s die het verhuizen gemakkelijker maken. Bij sommige bedrijven is een verzekering ook bij de prijs inbegrepen. Als dit niet het geval is, is het aan te raden om zelf alsnog voor een tijdelijke verzekering te zorgen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.